Lo de las Cookies!

Si no cambias la configuración del navegador, aceptas su uso.

Acepto


OLIVA La guia dibuixadaBon dia!
Em diuen Bernat Moreno i sóc il·lustrador. Acabe de llançar aquest crowdfunding per crear la primera guia il·lustrada d'Oliva DE LA HISTÒRIA!
Més abaix t'explique com va això

De què va això?
- Estic treballant en la guia il·lustrada d'Oliva però fer-la requereix de molt més esforç del que dispose així que he creat una campanya de crowdfunding a la recerca de Mecenes com tu;)

 

Què són Mecenes i què és el Crowdfunding? -
-Un Mecenes és algú que estima l'art i ajuda a que els artistes puguen seguir treballant.
- El Crowdfunding és com una preventa. Connecta a Mecenes amb Artistes de tot el món per poder crear i finançar projectes increïbles. Comprant productes creatius per adelantat els artistes podem trevallar en mes seguretat i comoditat.

Aportant 20 € a aquesta campanya no només seràs Mecenes del projecte sinó que a més rebràs el llibre d'Oliva + 5 làmines petites + el teu nom al llibre.Quants diners necessites?
- T'agrada anar per feina ... així m'agrada! El mínim per poder fer aquest llibre són 4500 €. Sí, són molts diners, per això cada petita aportació és més que benvinguda, des de 1 € fins al que tu vulguis.

 

Per a qui són els diners? Tots els diners va destinat a imprimir els llibres, fer els enviaments i l'empaquetat, pagar impostos (increïble però cert) i altres despeses. És tot molt més car del que sembla, 4.500 € donen per el just i imprescindible. Si es recapta més diners seran per pagar-me al meu per totes les hores dedicades al llibre. Més que hores són MESOS DE TREBALL.
I et surt a compte? no
I per què ho fas? Per amor a l'art o per tossuderia, o una mica de tots dos.
I si no aconsegueixes els diners? La teva aportació es cancel·larà i jo guardaré el projecte en un armari del qual no tornarà a sortir mai més.

I com serà el llibre? 
La guia il·lustrada d'Oliva és encara un projecte, uns esbossos, unes idees ... Amb la teva ajuda, i gràcies a aquest crowdfunding, anirà prenent forma fins a convertir-se en un llibre amb tot el dret.

 

"D'acord, sí ... però com serà?" Com els meus altres dos llibres però millor. Pots descarregar-se gratuïtament i així et fas una idea: Nepal i Eivissa
Dades ràpides: 90 pàgines - Enquadernació rústica - Diversos idiomesJa t´he convensut?


POTS COMPRAR EL LLIBRE o saber un poc mes sobre les recompenses AQUÍ

Send to a friend
Share